Anunt
Platforme
Anunturi
Categorii
Zonă clienţi
Cover Story
Race Driver: Grid
Data publicării: 02 Noiembrie 2007
Afişări: 2734
Seria jocurilor ôRace Driverö a celor de la Codemasters a incercat tot timpul sa puna accentul pe sofer, nu pe curse. ôGridö este mosternitorul si continuarea acestei serii de simulatoare de condus, dandu-ti ocazia sa-ti incerci maiestria pe circuite de pe trei continente, in Europa, Statele Unite si Japonia. Vei putea pilota ca liber profesionist, ca sofer pentru propria echipa, vei incheia contracte de sponsorizare si vei cumpara bolizi noi, dar, cel mai important
citeşte mai mult
Command & Conquer : Generals Deluxe Edition
Data publicării: 27 Octombrie 2007
Afişări: 2865
Armatele care se vor ciocni in Command and Conquer: Generals sunt super-puterile Statelor Unite si Chinei, si masiva organizatie secreta Armata de Eliberare Globala (Global Liberation Army), care doreste sa arunce lumea in anarhie si teroare. Fiecare dintre aceste trei parti reprezinta un punct de veder geo-politic distinct, si va lupta pentru a castiga razboiul cu arme si tactici diferite.
citeşte mai mult
Medieval 2: Total War
Data publicării: 23 Octombrie 2007
Afişări: 2813
La fel ca in majoritatea jocurilor de strategie, obiectivul de indeplinit in Medieval 2 este cucerirea lumii cunoscute in joc. Ca un conducator al unui regat medieval, aceasta inseamna ca va trebui sa va bazati pe cavaleri, spadasini, arcasi, catapulte, tunuri si toate elementele la care va puteti astepta sa apara intr-un asemenea decor. De asemenea veti avea la dispozitie si un set de agenti pe care va veti putea baza.
citeşte mai mult
NFS: Carbon
Data publicării: 13 Octombrie 2007
Afişări: 2932
Need for Speed Carbon, care se refera la Canionul Carbon unde concurentii se dueleaza pentru teritoriul orasului de dedesubt, este o zguduire a seriei, introducand elemente noi, eliminand altele, in timp ce continua povestea din Most Wanted. Carbon, cu alte cuvinte, este o imbunatatire a versiunii anterioare, cu o grafica imbogatita cu noi detalii si elemente, o posibilitate excelenta de configurare la sectiunea Autosculpt, un mod diferit de inaintare in joc, si una peste alta un joc bine realizat.
citeşte mai mult
Medal of Honor: Airborne
Data publicării: 03 Octombrie 2007
Afişări: 3150
Jocurile Medal of Honor constituie una dintre cele mai cunoscute serii de FPS-uri care au ap─ârut p├ón─â acum. De exemplu, Medal of Honor: Allied Assault, lansat ├«n anul 2002 pentru PC, urmat apoi de expansion-urile Spearhead ┼či Breakthrough, a reprezentat unul dintre cele mai atmosferice ┼či mai realiste shooter-e lansate vreodat─â. Totu┼či, seria rival─â Call of Duty ne-a adus totdeauna o ac┼úiune mai dinamic─â, atmosfera de r─âzboi fiind mult mai bine conturat─â, iar experien┼úa de joc mai pl─âcut─â. Ei bine, urm─âtorul titlul din seria Medal of Honor, botezat Airborne, promite posesorilor de PS3, Xbox 360 ┼či PC o ac┼úiune complet neliniar─â, juc─âtorii put├ónd alege decursul fiec─ârei b─ât─âlii.
citeşte mai mult
Anunturi
Căutare
Recomandare
Test Drive Unlimited (PC)
Test Drive Unlimited este un GT / Street Racing Game, fiind unul dintre cele mai realiste jocuri ce se incadreaza in aceasta categorie. Jocul contine peste 70 de masini: Lamborghini, Ducati, Aston Martin, Mercedes, Saleen, Shelby, Jaguar, etc. toate fiind licentiate. Exteriorul masinilor cat si interiorul este detaliat la maxim. Jucatorul poate sa-si personalizeze masinile dupa bunul plac folosindu-se in exclusivitate de catalogul producatorului fiecarei masini.