Anunt
Platforme
Anunturi
Categorii
Zonă clienţi
Cover Story
Crysis
Data publicării: 03 Iulie 2008
Afişări: 2835
Crysis este unul dintre cele mai frumoase si uimitoare jocuri vazute pana acum, daca nu chiar cel mai reusit. Pe langa asta, este in acelasi timp si un shooter exceptional. Arme puternice, inamici inteligenti, nano-costum cu puteri speciale sunt doar cateva dintre elementele ce fac acest joc unul dintre cele mai captivante aparute in ultima perioada. Producatorul Crytek a reusit sa creeze un joc si o poveste care nu este deloc plictisitoare sau imbogatita cu adaosuri inutile, o poveste realista si captivanta a unui viitor nu foarte indepartat.
citeşte mai mult
Pro Evolution Soccer 2008
Data publicării: 17 Mai 2008
Afişări: 2730
In multe moduri, Pro Evolution Soccer 2008 este foarte asemanator cu predecesorul sau, si totusi in altele, in intregime diferit. Versiunea acestui an furnizeaza de departe o viziune mult mai robusta asupra fotbalului, transpiratia si tipul de musculatura sunt asociate cu jocul modern, injectandu-i in acelasi timp si o doza de stil arcade. Mingea este considerabil mai grea, jucatorii mai solizi si mai combativi. De la lovitura de inceput, veti simti diferenta. Mingea nu mai derapeaza asemenea unui puc peste suprafata de joc, ci sare, se rostogoleste si pluteste cu mult mai mult realism decat inainte.
citeşte mai mult
Painkiller: Overdose
Data publicării: 05 Decembrie 2007
Afişări: 3774

Când studiourile People Can Fly au lansat Painkiller, aşteptările nu erau prea mari, dar cu toate acestea jocul a lăsat în urma sa o mică istorie de succes. El a fost îndrăgit atât de mult de fani, încât producătorii au fost “nevoiţi” să lanseze un add-on, lucru rar întâlnit în această industrie. Cu atât mai mult cu cât în 2004 au văzut lumina zilei Doom 3 şi Half Life 2, titluri “cu greutate” pentru genul FPS. Cireaşa de pe tort a reprezentat-o însă faptul că Painkiller era un FPS old-school, a la Serious Sam, în care trebuia mai întâi să tragi şi de abia după aceea să pui întrebări. Au trecut aproape trei ani de la lansarea originalului, iar acum studiourile Mindware ne prezintă Painkiller: Overdose, un titlu menit să facă legătura între Painkiller şi viitorul Painkiller 2.

De data aceasta vei intra în rolul lui Belial, o fiinţă născută dintr-o idilă puţin ieşită din comun (puţin mai mult chiar) între un înger şi un demon. Istoria acestuia este cât se poate de simplă, fiind renegat de ambele “super-puteri” şi aruncat în urmă cu multe milenii în una dintre temniţele Purgatoriului. Evenimentele din primul Painkiller însă au dus la eliberarea sa prematură, el pornind acum să se răzbune pe cei care l-au închis.

citeşte mai mult
Real football Steaua
Data publicării: 23 Noiembrie 2007
Afişări: 5758

Jocul oficial al Stelei pe telefonul tau mobil!  

Joacă alături de Steaua sau alături de unul din sutele de cluburi sau echipe nationale şi participă la cele mai tari meciuri de fotbal alaturi de Mirel Radoi, Nicolae Dica sau Valentin Badea, într-o atmosferă demnă de stadionul Ghencea. Ai tot ce-ţi poţi dori: fani, antrenor, comentator şi nouă moduri de joc pentru a participa la toate meciurile din sezon inclusiv campionatul şi Cupa Romaniei. Fii gata să trăieşti cele mai mareţe momente alături de Steaua, pe mobilul tău!

citeşte mai mult
Dawn of War: Anthology
Data publicării: 09 Noiembrie 2007
Afişări: 2841
Acest pachet contine Dawn of War, pachetul expansion Dawn of Winter Assault si Dark Crusade. Au trecut 10000 de ani de cand tradarea factiunii Chaos a coplesit era bunastarii omenirii. Focurile carnagiilor si ale macelului ard peste tot in galaxie, in timp ce omenirea se apara de inamicii ei din antichitate. Aceste forte intarite de greutatile razboiului se inclesteaza cu un singur gand in minte: exterminarea completa a rasei adverse.
citeşte mai mult
Anunturi
Căutare
Recomandare
Test Drive Unlimited (PC)
Test Drive Unlimited este un GT / Street Racing Game, fiind unul dintre cele mai realiste jocuri ce se incadreaza in aceasta categorie. Jocul contine peste 70 de masini: Lamborghini, Ducati, Aston Martin, Mercedes, Saleen, Shelby, Jaguar, etc. toate fiind licentiate. Exteriorul masinilor cat si interiorul este detaliat la maxim. Jucatorul poate sa-si personalizeze masinile dupa bunul plac folosindu-se in exclusivitate de catalogul producatorului fiecarei masini.