Anunt
Platforme
Anunturi
Categorii
Zonă clienţi
Cover Story
Hitman 2: Silent Assassin
Data publicării: 07 Noiembrie 2007
Afişări: 2925
Nu exista nici o indoiala asupra tematicii jocului Hitman 2: Silent Assassin. O singura privire aruncata asupra tipului chel si pus la patru ace de pe coperta, sinistru precum moartea si inarmat cu cate un pistol in fiecare mana, si va puteti da seama cu aproximatie despre ce e vorba. Originalul Hitman: Codename 47 prezenta elemente tehnice impresionante, insa avea si un numar de probleme.
citeşte mai mult
StarCraft
Data publicării: 05 Noiembrie 2007
Afişări: 2999
Starcraft. Este greu sa scrii despre Starcraft. Toti il stiu, toti l-au jucat, multi l-au terminat, multi l-au mai terminat inca o data, unii chiar de mai multe ori. Ce e de spus: Stardate 12.10.06, this is the journal of Catalin Ivan, his mission.. to prove the world why Starcraft is still The Strategy Game of the Year... Ce este Starcraft? Pai, produs de Blizzard, compania responsabila de succese precum Diablo sau Warcraft,
citeşte mai mult
Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer
Data publicării: 05 Noiembrie 2007
Afişări: 2476
Atat pentru cei care au indragit ultimul joc lansat de Obsidian, NWN2, cat si pentru cei care n-au apucat inca sa se bucure de campania originala, add-on-ul Mask of the Betrayer se anunta destul de promitator. Un RPG mai bogat in substanta si story, cu schimbari intr-ale gameplay-ului si menit sa corecteze multe din neajunsurile predecesorului sau, pana acum totul suna cat se poate de bine. Sa vedem cat a reusit sa indeplineasca aceste obiective.
citeşte mai mult
F.E.A.R (fear)
Data publicării: 04 Noiembrie 2007
Afişări: 2968
In acest shooter veti juca rolul celui mai nou membru FEAR (First Encounter Assault Recon), o unitate top secreta a armatei, avand ca obiectiv rezolvarea situatiilor paranormale. Dupa cum se explica si in scena de la inceput, un comandant al armatei pe nume Paxton Fettel innebuneste si preia comanda unei armate de soldati clonati care sunt conectati telepatic cu el. Apoi Fettel si soldatii lui merg sa dezlantuie haosul intr-un oras american nedescris, nedenumit.
citeşte mai mult
Disciples: Sacred Lands - Gold Edition
Data publicării: 04 Noiembrie 2007
Afişări: 2785
Apropierea unui nou mileniu si a unei noi ere constituie cadrul in care se desfasoara actiunea jocului Disciples: Sacred Lands. Intr-o lume medievala fantastica, patru taramuri poarta un razboi pentru a controla destinul zeilor. Aceste patru taramuri sunt: Empire, Mountain Clans, Legions of the Damned si Undead Hordes. Luptandu-se atat cu arme cat si cu magii, fiecare razboinic isi incearca abilitatile in lupte in care predomina forta bruta, magii uimitoare si multe altele.
citeşte mai mult
Anunturi
Căutare
Recomandare
Test Drive Unlimited (PC)
Test Drive Unlimited este un GT / Street Racing Game, fiind unul dintre cele mai realiste jocuri ce se incadreaza in aceasta categorie. Jocul contine peste 70 de masini: Lamborghini, Ducati, Aston Martin, Mercedes, Saleen, Shelby, Jaguar, etc. toate fiind licentiate. Exteriorul masinilor cat si interiorul este detaliat la maxim. Jucatorul poate sa-si personalizeze masinile dupa bunul plac folosindu-se in exclusivitate de catalogul producatorului fiecarei masini.