Anunt
Platforme
Anunturi
Categorii
Zonă clienţi
Cover Story
FIFA 09
Data publicării: 29 Septembrie 2008
Afişări: 3492
FIFA 09 (cunoscut si ca FIFA 2009 sau FIFA Soccer 2009), este noul joc de fotbal din franchiza FIFA, dezvolat de Electronic Arts Canada pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Portable, Nintendo DS, Wii si PlayStation 2 Dezvoltatorii au afirmat ca FIFA 2009 va avea peste 300 de schimbari fata de editia precedenta, pentru a face din edita 2008-2009 cel mai important joc al anului. FIFA 2009 va fi lansat in luna octombrie 2008 si se pare nici in editia din acest an nu vor lipsi de pe coperta Ronaldinho si Wayne Rooney. Printre schimbarile anuntate de dezvoltatori se numara: - Controlul mult imbunatatit si viteza sporita de efectuare a dribblingurilor; - Preluarile mult mai precise; - O noua carcateristica prin care se va putea personaliza AI-ul, pentru a reactiona in functie de setarile jucatorilor si pentru a da o nota de realism echipelor. Wersiunea Wii a FIFA 2009 va avea pe langa clasicul joc 11 vs 11, un arcade game de 8 vs 8.
citeşte mai mult
Mercenaries 2 - World in Flames
Data publicării: 19 Septembrie 2008
Afişări: 2579
Combustibilul se termină ncetul cu ncetul, marile puteri ale lumii se luptă pentru fiecare litru de ţiţei, unii paşnic, alţii prin violenţă. Indiferent cum punem problema, ne aflăm ntr-un război economic. La fel stau lucrurile şi n Mercenaries 2: World in Flames, doar că sunt ceva mai picante şi vin cu o doză ridicată de explozii şi distrugere n masă. Neamul lui Rambo După cum sugerează titlul, jocul şi tot ce ţine de el gravitează n jurul mercenarilor.
citeşte mai mult
Wrath of the Lich King, noul episod World of Warcraft
Data publicării: 15 Septembrie 2008
Afişări: 2924
Wrath of the Lich King este cel de-al doilea add-on al MMORPG-ului de succes World of Warcraft. Aşteptat deja de ceva timp, după cum v-am povestit săptămna trecută, jocul a fost prezentat oficial vinerea trecută n cadrul Blizzcon-ului, unde ne-au fost arătate şi noi detalii despre Starcraft 2. Cei peste 9 milioane de jucători nregistraţi pe serverele originale Blizzard din ntreaga lume au avut un motiv de petrecere, deoarece Wrath of the Lich King aduce nu numai o poveste nouă ci şi o mulţime de elemente ce vor spori interesul fanilor şi vor atrage cu siguranţă noi jucători spre universul fantastic al World of Warcraft. Add-on-ul introduce un nou tărm, ţinutul ingheţat din nordul Azeroth-ului, Northrend. Aici, noul vrăjitor de gheaţă, Arthas, plănuieşte să şi asmută armatele de Undeads asupra ntregii lumi, ncercnd să strpească orice fiinţă vie din Azeroth. Singurii care se pot opune forţei lui Arthas şi magiilor sale sunt eroii, jucătorii umani, care se vor aventura n noul ţinut, l vor explora, vor lupta cu monştri nemai-ntlniţi şi vor ncerca să rezolve cele peste 100 de questuri noi. Odată cu noua aventură, Wrath of the Lich King aduce comunităţii şi: - Creşterea nivelului maxim la 80, odată cu implementarea unor noi abilităţi şi talente speciale. Aceata deoarece Archlich-ul Arthas este prea puternic pentru a putea fi nfrnt de eorii de level 70. Desigur, ajungerea la nivelul 80 va necesita multe ore de joc, misiuni, instanţe şi raid-uri. - Ţinutul de gheaţă Northrend, cu regiuni, monştri, oraşe, questuri şi mai ales item-uri superioare noi. - O nouă clasă, Death Knight, un fel de versiune "evil" a paladinului, un cavaler prolific n lupta cu arma care nsă poate dezlănţui asupra inamicilor puterile necromantice ale magiei negre.
citeşte mai mult
Football Manager 2009
Data publicării: 14 Septembrie 2008
Afişări: 4748
Football Manager 2009 este un nou joc din seria FM, care va fi lansat de Sega si Sports Interactive pentru PC si PSP (varianta PSP este denumita Football Manager Handheld 2009). Football Manager este programat pentru lansare pe data de 14 noiembrie 2008, atat varianta PC cat si varianta Handheld. Noutatile din acest an constau in: - un Engine imbunatatit, care va permite jucatorilor sa urmareasca meciurile in 3D. Varianta 2D va ramane, putand fi folosita in continuare. - grila de timp este imprumutata de la Football Manager Live, astfel incat reluarile pot fi urmarite foarte usor - managerii vor putea cere jucatorilor sa exersese anumite miscari sau anumite faze fixe. Acest lucru se va dovedi folositor in special pentru jucatorii tineri care doresc sa prinda prima echipa. - conferintele de presa vor permite o relatie de lunga durata cu jurnalistii.
citeşte mai mult
FlatOut: Ultimate Carnage
Data publicării: 11 Septembrie 2008
Afişări: 3024
Pasionaţii vitezei, cei mai... agresivi din fire aflaţi n imposibilitatea de a-şi descărca nervii pe colegii din trafic precum şi amatorii de aventuri pe patru roţi se pot bucura de un titlu care mbină mai multe elemente ale jocurilor de curse: Flatout Ultimate Carnage. n cele ce urmează vom vedea ce oferă acest joc şi cum reuşeşte să mulţumească gamerii din categoriile mai sus menţionate şi nu numai. n dulcele stil NFS...
citeşte mai mult
Anunturi
Căutare
Recomandare
Test Drive Unlimited (PC)
Test Drive Unlimited este un GT / Street Racing Game, fiind unul dintre cele mai realiste jocuri ce se incadreaza in aceasta categorie. Jocul contine peste 70 de masini: Lamborghini, Ducati, Aston Martin, Mercedes, Saleen, Shelby, Jaguar, etc. toate fiind licentiate. Exteriorul masinilor cat si interiorul este detaliat la maxim. Jucatorul poate sa-si personalizeze masinile dupa bunul plac folosindu-se in exclusivitate de catalogul producatorului fiecarei masini.