StarCraft 2
StarCraft 2, mult asteptatul joc produs de Blizzard Entertainment (producatorii seriilor WarCraft, StarCraft si Diablo), va fi o trilogie.
Anuntul a venit la BlizzCon 2008, in timpul unei noi prezentari a lui StarCraft 2. Pentru a nu sacrifica nimic din potentialul epic al povestii din noul StarCraft, Blizzard a hotarat ca un singur joc nu este suficient pentru a dezvolta naratiunea, astfel incat StarCraft 2 Trilogy va fi compus din urmatoarele trei jocuri single-player distincte:
1. Terran : Wings of Liberty
2. Zerg : Heart of the Swarm
3. Protoss: Legacy of the Void
Blizzard Entertainment a confirmat faptul ca fiecare dintre cele trei subcapitole ale lui StarCraft 2 va avea intre 26 si 30 de misiuni si un final bine definit (si NU in stil "serial TV", in care finalul fiecarui episod te impinge sa te uiti la urmatorul pentru a avea o finalitate).
Primul subcapitol al lui StarCraft 2 Trilogy, Terran: Wings of Liberty, va fi un joc neliniar, in care gamerii vor intra in rolul lui Jim Raynor, personaj binecunoscut din primul StarCraft.
Cele trei rase din jocul original: Protosii, Terranii si Zergii vor reveni, nefiind adaugate altele noi. Stracraft 2 va fi creat punand accentul pe jocul multiplayer, fiind aduse multiple modificari platformei battle.net, pentru a selecta jucatori cu aceeasi experienta sau pentru a imbunatati modul "replay" prin care se pot inregistra si revedea jocurile. La fel ca predecesorul, vor fi folosite scene cinematice intre nivele, pentru a continua firul epic al jocului. Imbunatatiri semnificative au fost aduse atat detaliilor legate de teren, cat si detaliilor legate de unitati si structuri.
Povestea din Starcraft 2 are loc la patru ani dupa StarCraft: Brood War si aduce inapoi o serie de eroi precum Zeratul, Arcturus Mengsk, Artanis, Sarah Kerrigan sau Jim Raynor. Un editor complex pentru crearea campaniilor va fi inclus in joc, pentru a se realiza harti si moduri de joc personalizate. Unitatile care au fost scose din Starcraft I, vor putea fi introduse cu ajutorul editorului.
Data publicării: 15 Octombrie 2008
Afişări: 3681
vezi toate articolele