Anunt
Platforme
Anunturi
Categorii
Zonă clienţi
Cover Story
Nu mai apar alte episoade Half-Life?
Nu mai apar alte episoade Half-Life?

Cei de la Valve se gândesc, ca după cel de-al treilea episod, cel final, să modifice strategia de marketing adoptată.

Gabe Newell, părintele atotputernic al Valve, care-şi datorează renumele jocurilor Half-Life i-a declarat celor de la C&VG, că după Half-Life 2: Episode 3 au planificat o discuţie cu comunitatea de fani pentru a decide cum să continue. Vor să treacă în revistă toate exemplele care le vor sta la dispoziţie. Newell este curios, dacă se merită mai mult să se concentreze asupra episodelor mai mici şi mai scurte, care se succed la intervale de câteva luni, sau asupra jocurilor mai lungi şi mai ample, care necesită o perioadă de dezvoltare mai îndelungată.

În funcţie de reacţia comunităţii se poate întâmpla ca producătorii să se întoarce la proiectle mari, de anvergură. Newell a mai adăugat, că i-ar face plăcere un schimb de experienţe cu cei de la Telltale (care au optat pentru realizarea episodică a lui Sam & Max),sau cu băieţii care patchuiesc în stil de episoade MMORPG-ul World of Warcraft.

După apariţia lui Half-Life 2 Gabe Newell a declarat cu mândrie, că trec la dezvoltarea de episoade mai scurte, care necesită o perioadă de dezvoltare mai scurtă şi mai puţini bani. Cel mai mare avantaj din punctul de vedere al jucătorului trebuia să fie faptul că nu trebuie să aştepte decât câteva luni pentru a continua venturile în pielea personajului favorit.

Promisiunile nu s-au adeverit, fanii trebuind să aştepte ani. Se pare că Valve a dat-o urât în bară, cel puţin dacă ne gândim la faptul că fiecare motiv s-a dovedit a fi o scuză penală. Şi nu ştiu vouă cum vi se pare, dar nu e normal ca să pună toată responsabiltatea continuării seriei în mâinile comunităţii. Ei sunt producătorii, care poate au rămas în pană de inspiraţie?

Dezamăgitor...

Data publicării: 28 Septembrie 2007
Afişări: 1099

vezi toate articolele

Anunturi
Căutare
Recomandare
Test Drive Unlimited (PC)
Test Drive Unlimited este un GT / Street Racing Game, fiind unul dintre cele mai realiste jocuri ce se incadreaza in aceasta categorie. Jocul contine peste 70 de masini: Lamborghini, Ducati, Aston Martin, Mercedes, Saleen, Shelby, Jaguar, etc. toate fiind licentiate. Exteriorul masinilor cat si interiorul este detaliat la maxim. Jucatorul poate sa-si personalizeze masinile dupa bunul plac folosindu-se in exclusivitate de catalogul producatorului fiecarei masini.