Anunt
Platforme
Anunturi
Categorii
Zonă clienţi
Cover Story
Prince of Persia
Data publicării: 24 Decembrie 2008
Afişări: 3269
In multe din jocurile moderne nu trebuie decat sa semeni peste tot moartea. In acest episod al aventurii printului, el trebuie sa insufle viata unei lumi care e invaluita in intuneric. Asta nu inseamna ca fortele raului nu se afla pe urmele tale in acest joc de navigare a latformelor intr-un mediu deschis. Totusi, cele mai frumoase momente ale acestei aventuri sunt cele benefice mai degraba decat distructive. In acelasi timp, are loc o intinerire a seriei Prince of Persia oferind o perspectiva ambitioasa asupra unui nou print, lasand unele caracteristici traditionale de-o parte in favoarea implicarii afective in misiunea sa. Intr-un fel, Prince of Persia reprezinta o intoarcere spre aparentele de legenda din Sands of Time. Noul erou nu este tocmai un Fat-Frumos, ci mai degraba un nomad pe care-l intereseaza mai mult propriul castig si bogatiile pe care le transporta.
citeşte mai mult
Call of Duty 5: World at War
Data publicării: 23 Noiembrie 2008
Afişări: 2977
In maniera de acum obisnuita Treyarch, o demonstratie de Call of Duty te lasa cu rasuflarea taiata si cu gura cascata. Lucru valabil si pentru sesiunea de joc cooperativ demonstrata pentru presa de Daniel Suarez, producator executiv al jocului. World at war revine in al doilea razboi mondial, mai exact in timpul bataliilor din zona Pacificului, cu japonezii. Vor exista doua campanii, una cu erou rus (cu vocea lui Gary Oldman), iar cealalta cu un erou american (Kiefer Sutherland), ducand bataliile la un nivel foarte personal. Nivelurile jocului se desfasoara in jungla tropicala din insulele oceanice, cu vegetatie luxurianta si batalii diurne si nocturne. Vor exista debarcari pe plaje si elemente reale preluate din povestile a 16 veterani care si-au impartasit experienta cu productorii.
citeşte mai mult
Mafia 2
Data publicării: 09 Noiembrie 2008
Afişări: 4496
Mafia 2 este un third person shooter dezvoltat de 2K Czech (Illusion Softworks) si reprezinta continuarea popularului joc lansat in 2002, Mafia: The City of Lost Heaven. Mafia 2 va fi lansat sub marca 2K Games (Take-Two Interactive) pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. Spre deosebire de primul joc Mafia, actiunea este plasata in jurul anilor 1940-1950, intr-o lume in care mafiotii isi conduceau nestingheriti afacerile. Jucatorii vor fi dusi intr-un decor desprins din filmele hollywoodiene, prin intermediul unui scenariu scris de acelasi om care a lucrat si pentru The City of Lost Heaven, Daniel Vavra. Conducerea automobilelor sau explorarea orasului vor face parte si din Mafia 2, precum si bine-cunoscutele actiuni din viata unui mafiot: lupta cu clanurile adverse, asasinarile, fuga de politie sau reglarile de conturi.
citeşte mai mult
Empire: Total War Special Forces Edition
Data publicării: 02 Noiembrie 2008
Afişări: 3262
Varianta de colectie de zile mari pentru Empire: Total War, a anuntat SEGA Europe la Londra. Acest pachet premium le va oferi fanilor seriei Total War, pe langa un design exceptional, si cateva unitati de elita in exclusivitate, precum si o harta de campanie tiparita si extrem de detaliata. Simultan cu anuntul editiei Empire: Total War Special Forces, SEGA Europe a anuntat si un parteneriat cu Valve pentru implementarea suitei de unelte de publishing si development Steamworks. Aceasta le va oferi jucatorilor update-uri ale jocului, continut nou la download, liste de prieteni si achievement-uri. Pentru a juca Empire Total War in single player, jucatorii va trebui sa se conecteze doar o singura data la internet prin clientul Steam dupa instalarea jocului. Steamworks are in schimb rol important in multiplayer, unde va oferi servicii de server browsing si match-making.
citeşte mai mult
Fallout 3
Data publicării: 26 Octombrie 2008
Afişări: 3011
De la cumpărarea licenţei Fallout de către Bethesda, la anunţarea oficială a titlului Fallout 3 şi pnă la lansare, fanii Fallout au stat ca pe jar. Acum, cnd jocul a fost fixat pentru 31 octombrie şi nu mai rămne mult de aşteptat, e timpul să mai aruncăm o privire spre lucrurile pe care le-a lustruit Bethesda şi le-a aruncat publicităţii dar şi să observăm nişte aspecte pe care accentul a căzut mai puţin. Pentru că am scris un preview la Fallout 3 n urmă cu destul timp, pe care l puteţi găsi aici, mi-am permis să vorbesc de această dată mai liber despre Fallout 3. O privire n urmă Pentru cei care nu s-au obosit să caute prea multe informaţii despre stadiul n care se află jocul, precum şi pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu titlul Fallout, voi face nişte menţiuni preliminare.
citeşte mai mult
Anunturi
Căutare
Recomandare
Test Drive Unlimited (PC)
Test Drive Unlimited este un GT / Street Racing Game, fiind unul dintre cele mai realiste jocuri ce se incadreaza in aceasta categorie. Jocul contine peste 70 de masini: Lamborghini, Ducati, Aston Martin, Mercedes, Saleen, Shelby, Jaguar, etc. toate fiind licentiate. Exteriorul masinilor cat si interiorul este detaliat la maxim. Jucatorul poate sa-si personalizeze masinile dupa bunul plac folosindu-se in exclusivitate de catalogul producatorului fiecarei masini.