Anunt
Platforme
Anunturi
Categorii
Zonă clienţi
Cover Story
Need for Speed (NFS): Shift
Data publicării: 29 Martie 2009
Afişări: 3182
Vitezomani din toată lumea, fiţi pregătiţi. Jocul Need For Speed Shift, primul din seria celor trei anunţate de EA Games pentru a cest an, va apărea pe piaţă n luna septembrie: pe 17 n europa, pe 22 n America de Nord. Cu NFS: Shift am reuşit să creăm un joc care mpinge limitele genului şi oferă un produs nemaivăzut n seria Need For Speed, a declarat Patrick Soderlund, senior vicepreşedinte la EA Games Europe. Jocul este produs conform unei noi strategii definite de EA, care a luat in considerare ideea ca jocurile NFS din ultimii ani nu au reusit sa multumeasca o audienta din ce in ce mai mare si mai diversificata. Principala noutate a jocului este schimbarea pespectivei celui aflat la volanul maşinii, care aduce cu sine mai mult realism. Utilizatorul percepe cu mai mare acurateţe vibraţiile vehiculului, şocul coliziunilor, sunetul motorului etc. Pentru cei care poate şi-au pierdut ncrederea n seria de jocuri NFS trebuie spus că studioul care se ocupă de Shift este Slightly Mad şi se laudă cu titluri precum GT Legends şi GTR Shift va fi lansat pentru PC, PSP, PlayStation 3 şi Xbox 360. Alte două jocuri anunţate pentru 2009, Nitro şi World Online, nu au stabilite date de publicare, dar cel mai probabil vor ajunge n magazine iarna următoare.
citeşte mai mult
Tom Clancy's: HAWX
Data publicării: 17 Martie 2009
Afişări: 3092
HAWX (Tom Clancy's HAWX) este un nou joc dezvoltat de Ubisoft Romania pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. HAWX este un simulator aviatic inspirat din franchiza Tom Clancy, in care o putere militara a devenit asa de puternica incat ataca SUA. Plasat in anul 2012, HAWX ne introduce intr-o lume in care puterile militare au fost externalizate, guvernele depinzand de companii private militare (PMCs). Cand o PMC incepe sa aiba pretentii teritoriale, pare un moment bun ca jucatorii sa se instaleze in cockpit-ul avioanelor si sa inceapa luptele pentru apararea patriei. In joc vor fi disponibile peste 50 de avioane de lupta care vor putea participa la dogfights sau la misiuni asupra trupelor terestre. Enhanced Reality System (ERS) va include radare, detectia rachetelor, sisteme anti-crash, demage control, harti, managementul armelor de foc si nu in ultimul rand, posibilitatea de a da comenzi escadrilei Al. Va exista si un multiplayer in care 4 jucatori vor putea lupta in sistemul co-op sau 16 jucatori se vor putea lupta intre ei.
citeşte mai mult
Grand Ages: Rome
Data publicării: 08 Februarie 2009
Afişări: 3223
Pasionatii jocurilor de strategie si istorie in stilul Caesar au un nou motiv de bucurie: Kalypso pregateste pentru lansare Grand Ages: Rome. Jucatorii vor prelua rolul de guvernator al unei provincii romane, trebuind sa apere, sa exploreze si sa extinda aceasta parte a Imperiului Roman. Jocul va avea o economie cu mai multi factori, comertul si rutele navale ocupand un loc important. Calatoriile catre Galia, Britania si Egipt vor ajuta la colonizarea acestor zone si la stabilirea de noi rute comerciale. Gradul de dezvoltare al armatei va face diferenta intre supravietuire si expansiune, teritoriile noi si rutele navele trebuind sa fie aparate in permanenta. Grand Ages: Rome va avea si un multiplayer, care va suporta pana la 3 jucatori prin LAN sau online. Jocul, produs de Haemimont, le ofera jucatorilor ocazia sa isi dezvolte personajul din joc, care va trebui sa intre in gratiile unor personalitati istorice precum Iuliu Cezar, Pompei si Octavian. Avantajele astfel obtinute vor fi persistente de-a lungul campaniei, dar si in multiplayer. Campania din Grand Ages: Rome va contine 20 de harti istorice. In joc vor exista peste 60 de tipuri de cladiri si peste 50 de tipuri de unitati, corabii, insule, un model economic realist, multiplayer cooperativ si competitiv si un sistem RTS pentru controlul armatelor in batalii. Jucatorii vor putea construi monumente grandioase, cum sunt Colosseumul, Circus Maximus si Panteonul.
citeşte mai mult
FEAR 2
Data publicării: 26 Ianuarie 2009
Afişări: 3075
FEAR 2: Project Origin reprezinta continuarea jocului FEAR, dezvoltat de Monolith Productions pentru PC, Xbox 360 si PS3. Cum Vivendi este detinatoarea marcii F.E.A.R., Monolith Productions au denumit noul joc Project Origin, dupa preluarea lor de catre Warner Brothers Interactive. FEAR 2: Project Origin va avea lansarea in prima jumatate a anului 2009 si continua povestea supra-naturala din orasul american Auburn, devastat de lupta dintre Alma si fortele speciale trimise sa o elimine. Continuarea lui F.E.A.R. (fear) continua povestea supranaturala a mediumului Alma, a carei ura impotriva celor care i-au gresit o fac sa provoace o criza paranormala care ameninta sa devoreze realitatea ei. Jucatorii o vor intalni pe Alma pe masura ce exploreaza un oras care a fost anihilat de cataclismul din jocul anterior. In locul lui Point Men, protagonistul jocului este Michael Becket, un agent al fortelor speciale a carui pluton este trimis sa o aresteze pe Genevieve Aristide cu aprozimativ 30 de minute de finalul lui F.E.A.R.
citeşte mai mult
Sims 3
Data publicării: 08 Ianuarie 2009
Afişări: 4191
Sims 3 este noua dezvoltare pe care Maxis si Electronic Arts o pregatesc pentru anul 2009. Varianta Sims 3 PC si varianta Sims 3 Collector's Edition vor fi lansate pe data de 20 februarie 2009. Dupa vanzari care au depasit toate asteptarile si dupa 7 extension-pack-uri, cei de la EA incep un nou capitol din aventurile sims-ilor. Cea mai mare schimbare a Sims 3 va consta in faptul ca jocul va avea loc intr-un oras wide-open ce se schimba continuu. Activitatile de baza, enervante de multe ori: mancatul, dormitul sau mersul la toaleta vor capata un aspect mai discret, acestea urmand a fi inlocuite de explorarea orasului sau cu activitatile sociale ce vor avea loc in el. Daca pana acum activitatile "extra" ale familiei Sims au avut loc prin intermediul extension-pack-urilor, se pare ca Sims 3 va permite jucatorilor o libertate destul de mare inca de la inceput, in ceea ce priveste activitatile de baza si metodele de petrecere a timpului liber ce se pot desfasura in interiorul noului oras. Jucatorii vor avea ocazia sa se intalneasca cu prietenii pe strada, sa mearga in parc sau sa-si dea intalnire in "centru".
citeşte mai mult
Anunturi
Căutare
Recomandare
Test Drive Unlimited (PC)
Test Drive Unlimited este un GT / Street Racing Game, fiind unul dintre cele mai realiste jocuri ce se incadreaza in aceasta categorie. Jocul contine peste 70 de masini: Lamborghini, Ducati, Aston Martin, Mercedes, Saleen, Shelby, Jaguar, etc. toate fiind licentiate. Exteriorul masinilor cat si interiorul este detaliat la maxim. Jucatorul poate sa-si personalizeze masinile dupa bunul plac folosindu-se in exclusivitate de catalogul producatorului fiecarei masini.